Livets største anledninger fortjener en velkomponert meny

Vi hjelper deg med å planlegge festmenyen slik at dagen blir så behagelig og minnerik som mulig for både brudeparet/jubilanten og alle gjestene.

FORSLAG TIL FORRETTER

- Parmaskinke servert med ruccolasalat, hjemmelaget aioli, ristet pinje kjerne og focaccia - Stekte kamskjell på selleri og søtpotet puré med marinerte babyleaves - Varmrøkt elg (eller sesongens vilt) servert med kremet rotgrønnsaker og marinerte tyttebær

PRIS PR. PERS fra kr. 170,-

FORSLAG TIL HOVEDRETTER

- Hjortefilet servert med smørstekt portobellosopp, sesongens crispy grønnsaker, rødvinsreduksjon og fløtegratinerte poteter - Helstekt indrefilet servert med sauterte grønnsaker, kremet grønnpeppersaus og ovnsbakte Provence poteter - Baconsurret landkylling servert med rattatouille, selleri og søtpotetpuré og hollandaise saus

PRIS PR. PERS fra kr. 370,-

FORSLAG TIL DESSERT

- Klassisk Crème Brûlèe servert med marinerte jordbær og blåbær - Sjokolademousse servert med bringebær og Tahiti-vaniljesaus - Limepannacotta servert med friske bær og bringebær coulis - Sjokoladefondant servert med likørmarinert appelsinfillet

PRIS PR. PERS fra kr. 130,-

Kontakt oss gjerne for mer informasjon:

Kontaktinfo:

post@Lillestromcatering.no
980 22 032