La maten gjøre julen 2023 ekstra minnerik

Finnes det noe bedre enn ribbe, pinnekjøtt, sylte og medisterkaker?

Denne julen skal du slippe å stå bak gryter og panner.

La oss sørge for god stemning rundt bordet med deilig mat for den store anledningen.

God jul!

PINNEKJØTT TALLERKEN

Serveres som buffet med: Pinnekjøtt, Vollakorv (lokal variant fra Lillestrøm), rotmos, sky, poteter og tyttebærsyltetøy. (melk)

PRIS PR. PERS 440,- MINSTE BESTILLING 15 PERS

KLASSISK JULETALLERKEN

Serveres som buffet med: Ribbe, medisterkake, medisterpølse, surkål, poteter, julesaus og tyttebær (melk, sennep)

PRIS PR. PERS 375,- MINSTE BESTILLING 15 PERS

HUSETS JULEBORD

KALDE RETTER

Røket laks med kremed eggerøre (fisk,egg,melk) - Gravlaks med sennepssaus (fisk,egg, sennep) - Spekefat - Ny-pillede reker med majones og sitron - Tre typer sild med tilbehør (fisk, sennep) - Sylte med tilbehør - Lammerull med tilbehør - Potetsalat (egg, sennep) - Ostefat(melk) - Brød/ lefse og smør (gluten, melk) – Rødbeter - Sure agurker

VARME RETTER

Ribbe – Medisterpølser – Medisterkaker – Surkål - Julesaus (melk, soya, sennep) – Pinnekjøtt - Rotmos (melk) - Kokte poteter - Tyttebær

PRIS PR. PERS 699,- MINSTE BESTILLING 15 PERS

JULENS LUNSJBORD

KALDE RETTER

Røket laks med kremed eggerøre (fisk,egg,melk) - Gravlaks med sennepssaus (fisk, egg, sennep) - Tre typer sild med tilbehør (fisk, sennep) - Sylte med tilbehør - Lammerull med tilbehør - Potetsalat (egg, sennep) - Brød/ lefse og smør (gluten, melk) – Rødbeter - Sure agurker

VARME RETTER

Ribbe – Medisterpølser – Medisterkaker – Surkål - Julesaus (melk, soya,sennep) – Poteter - Tyttebær

PRIS PR.PERS 519,- MINSTE BESTILLING 15 PERS

DESSERTER

SJOKOLADEMOUSSE

Serveres med bringebær, vaniljesaus, og sitronmelisse.

PRIS PR. PERS 119,-

RISKREM MED RØD SAUS

PRIS PR. PERS 89,-

HJEMMELAGET KARAMELLPUDDING

Serveres med krem og karamellsaus

PRIS PR. PERS 99,-

LIME PANA COTTA

Serveres med bringebærsaus, sjokolade, kandisert lime zest og bringebær.

PRIS PR. PERS 119,-

Kontakt oss gjerne for mer informasjon:

Kontaktinfo: