La maten gjøre julen 2024 ekstra minnerik

Finnes det noe bedre enn ribbe, pinnekjøtt, sylte og medisterkaker?

Denne julen skal du slippe å stå bak gryter og panner.

La oss sørge for god stemning rundt bordet med deilig mat for den store anledningen.

God jul!

PINNEKJØTT

Pinnekjøtt og Rosenbergs Vollakorv. Rotstappe, poteter og pinne-sjy.

PRIS PR. PERS 499,-

KLASSISK JULEMIDDAG

Tynnribbe med svor. Medisterkaker og julepølse fra Rosenberg. Rødkål, surkål, poteter, svisker, tyttebær og julesaus.

PRIS PR. PERS 399,-

DAMPET TORSK

Servert med gulrot, poteter og smeltet smør.

PRIS PR. PERS 375,-

LUTEFISK

Lutefisk servert med bacon, ertestuing og mandelpoteter

PRIS PR. PERS 499,-

HUSETS JULEBORD

KALDE RETTER

Røket laks med kremet eggerøre. Spekefat med spekeskinke og speket vilt-pølse. Håndpillede reker og majones. Vår egen skagenrøre. Tre typer sild. Sylte med tilbehør. Lammerull med tilbehør. Roastbeef med remulade. Kokkens potetsalat. Ostefat Brød, lefse og smør.

VARME RETTER

Ribbe. Julepølse og medisterkaker fra Rosenberg. Surkål og rødkål. Poteter. Julesaus. Tyttebær. Svisker.

PRIS PR. PERS 695,-

JULELUNSJTALLERKEN

Tynnribbe med sviske og rødkål. Røket laks med kremet eggerøre. Sylte med sennep og rødbet. Roastbeef med remulade og syltet rødløk. Vår egen skagenrøre. Edamerost med multesylt. Brød og smør.

PRIS PR.PERS 275,-

JULESNITTER

Ribbe med sviske og rødkål. Røkt laks med kremed eggerøre. Sylte med sennep og rødbet. Vår egen skagenrøre. Brie med multesylt.

PRIS PR. PERS 695,-

ANNEN MENY?

Ta kontakt for en hyggelig matprat.

TLF: 980 22 032

DESSERTER

RISKREM

Med lun kirsebærsaus

PRIS PR. PERS 99,-

MOLTEKREM

Smakfulle molter.

PRIS PR. PERS 99,-

Kontakt oss gjerne for mer informasjon:

Kontaktinfo: