Klassisk koldt tallerken
- Marinerte reker
- Røkt laks med kremet eggerøre - Hjemmelaget roastbiff med rødløk og dansk remulade - Brie med valnøtt og aprikos reduksjon - Kyllingsalat med pesto og pasta Nystekt brød og smør Pris pr. pers 197,- Kjøkkensjefens festtallerken
- Chilli og hvitløksmarinerte scampi
- Varmrøkt pepperlaks med pepperrotkrem - Marinert kyllingfilet - Devil eggs - Oksefilet med pesto - Tomat og fetasalat Nystekt brød, smør og aioli Pris pr. pers 208,- Tapas tallerken
- Sweet chilli scampi
- Spansk (tortilla) omelett - Parmaskinke med honning melon - Barbeque kyllingklubbe - Peccorino ost med oliven - Barbeque marinert kylling - Potetsalat - Foccacia, aioli, salsa og smør (melk, soya, egg) Pris pr. pers 218,- Fingermat tallerken
- Wrap med serano, parmesankrem soltørket tomat og ruccula
- Aioli potet - Sticky scampi - Langtidsstekt kyllingklubber (hoisin) - Bruschetta med mozarella og plommetomat salsa - Spyd med røkt laks og Jarlsberg Focaccia, aioli og smør Pris pr. pers 209,- Speketallerken
- Spekeskinke
- Morrpølse - Fenalår - Stabburpølse - Kremet eggerøre - Rømme Assortert brød Pris pr. pers 258,- Julens lunsjtallerken
- Røket laks med eggerøre (fisk,egg,melk)
- Gravlaks med sennepssaus (fisk,egg, sennep) - Sylte - Lammerull - Kald ribbe - Ferskvannskreps (skalldyr) - Potetsalat (egg, sennep) - Sure agurker Brød/ lefse og smør (gluten, melk) Pris pr. pers 249,- |
Hentet fra matprat.no
|