Husets koldtbord
- Pillede reker med majones og sitron
- Røkt laks med kremet eggerøre - Hjemmelaget roastbiff med rødløk og dansk remulade - Brie med valnøtt og aprikos reduksjon - Husets potetsalat - Pesto og pastasalat - Pannestekte karbonader med stekt løk - Ovnsbakte kylling klubber - Assortert brød med smør Pris pr. pers 375,- Minimum 10 pers Det mulig å bytte ut retter i våres koldtbord . Ta kontakt med oss, så finner vi en meny du ønsker. PS! En endring av menyen, kan medføre en kostnadsendring. |
Kjøkkensjefens koldtbord
- Chili og hvitløksmarinerte scampi
- Ovnsbakt laksefilet med estragonkrem - Røkt laks med kremet eggerøre - Satay marinert kyllingfilet - Helstekt oksefilet med rødløk og dansk remulade - Marinert svinenakke, med colslow - Pesto og pastasalat - Fetaost salat (Gresksalat) - Spekefat - Aiolipotet - Brie og chevre med valnøtt/aprikos reduksjon - Pannestekte karbonader med stekt løk og ovnsbakte poteter - Ovnsbakte kylling klubber - Assortert brød med smør - Rømmedressing Pris pr. pers 508,- Minimum 10 pers. |
Klassisk koldtbord
- Pillede reker med majones og sitron
- Røkelaks med kremet eggerøre - Hjemmelaget roastbiff med rødløk og dansk remulade - Ostefat med tilbehør - Svinenakke med sviske - Hjemmelaget potetsalat - Pasta salat med pesto - Blandet salat - Karbonader med stekt løk - Ass. brød,smør og rømmedressing Pris pr. pers 358,- Minimum 10 pers Vi ønsker at alle skal bli mette av våre koldtbord. Mengden av alt på koldtbordet reflekteres også av prisen. Det vil være mer mat på de store koldtbordene en de små. Kontakt oss for veiledning om du har spørsmål.
|