LILLESTRØM CATERING
  • Hjem
  • julemeny
  • Bryllup
  • Minnestund
  • Menyer
    • Grillpanne
    • Koldtbord
    • FINGERMATMENY
    • Lunsjtallerken
    • Tapas
    • Sommerfest
    • 17 Mai
    • Varmmat
    • Dessert
    • Kaker
  • Betingelser
  • Kontakt oss

Julemeny


Klassisk juletallerken
​Serveres med: Ribbe, medisterkake, medisterpølse, surkål, poteter, julesaus og tyttebær
(melk, sennep)
​
​​
Pris pr. pers 290,-


Picture
Bilde er en illustrasjon og er hentet fra matprat.no

Pinnekjøtt tallerken
Serveres med: Pinnekjøtt, Vossakorv, rotmos ,sky, poteter og tyttebærsyltetøy.
(melk)

​Pris pr. pers 372,-

Picture
Bilde er en illustrasjon og er hentet fra matprat.no

Husets julebord ​
Kalde retter
- Røket laks med eggerøre (fisk,egg,melk)
- Gravlaks med sennepssaus (fisk,egg, sennep)
- Spekefat 
- Rabagast (vellagret gul norsk ost) (Melk)
- Dampende blåskjell (skalldyr)
- Tre typer sild med tilbehør  (fisk, sennep)
- Sylte med tilbehør
- Lammerull med tilbehør
- Potetsalat (egg, sennep)
- Oster (melk)
- Brød/ lefse og smør (gluten, melk)
- Rødbeter
- Sure agurker
Varme retter
- Ribbe
- Medisterpølser
- Medisterkaker
- Surkål
- Julesaus (melk, soya, sennep)
- Pinnekjøtt
- Rotmos (melk)
- Kokte poteter
- Tyttebær

Pris pr. pers 699,-
Minste bestilling 15 pers
Picture
Picture
Bilde er en illustrasjon og er hentet fra matprat.no

Julens lunsjbord
​Kalde retter
​- Røket laks med eggerøre (fisk,egg,melk)
- Gravlaks med sennepssaus (fisk, egg, sennep)
- Tre typer sild med tilbehør  (fisk, sennep) 
- Sylte med tilbehør
- Lammerull med tilbehør
- Potetsalat (egg, sennep)
- Brød/ lefse og smør (gluten, melk)
- Rødbeter
- Sure agurker​
Varme retter
- Ribbe
- Medisterpølser
- Medisterkaker
- Surkål
- Julesaus (melk, soya,, sennep)
- Poteter
- Tyttebær​​
Dessert: 
Riskrem med rød saus (melk)

Pris pr. pers 519,-
Minste bestilling 15 pers
Picture
Picture

Julens lunsjtallerken
​- Røket laks med eggerøre (fisk,egg,melk)
- Gravlaks med sennepssaus (fisk,egg, sennep)​
​- Sylte
- Lammerull
- Kald ribbe
- Ferskvannskreps 
(skalldyr)
- Potetsalat (egg, sennep)
- Sure agurker
- Brød/ lefse og smør ​(gluten, melk)

Pris pr. pers 225,-

Picture

Desserter
Julens favoritt desserttallerken
Riskrem, karamellpudding med karamellkrem, sjokolademoussé med vaniljesaus og en liten sjokoladekake bit.
Pris pr. pers 115,-
Minstebestilling 10 porsjoner.
(melk, gluten) Kan gjøres glutenfri

Riskrem med rød saus
Pris pr. pers 89,-
(melk)


Hjemmelaget karamellpudding servert med karamellkrem og jordbær.
Pris pr. pers 76,-
Minstebestilling 5 porsjoner.
(melk)

​Lime Panna Cotta med bringebærsaus, , sjokolade, kandisert lime zest og bringebær.
Pris pr. pers 76,-
Minstebestilling 5 porsjoner.
(melk)

​Sjokolademose i sjokoladenett servert med bringebærsaus hvitsjokoladeblomst, bringebær og sitronmelisse.
Pris pr. pers 76,-
Minstebestilling 5 porsjoner.
(melk)

Vi tilbyr også å sette sammen dessertene, da serverer vi de tre dessertene over: Hjemmelaget karamellpudding, Lime Panna Cotta med bringebærsaus og Sjokolademousse med vaniljesaus.
Disse blir servert i tre mindre porsjoner. 
Pris pr. pers 125,-
Minstebestilling 10 porsjoner.
(melk)
Picture
Picture
Picture
Site powered by Weebly. Managed by SYSE AS
  • Hjem
  • julemeny
  • Bryllup
  • Minnestund
  • Menyer
    • Grillpanne
    • Koldtbord
    • FINGERMATMENY
    • Lunsjtallerken
    • Tapas
    • Sommerfest
    • 17 Mai
    • Varmmat
    • Dessert
    • Kaker
  • Betingelser
  • Kontakt oss