LILLESTRØM CATERING
  • Hjem
  • julemeny
  • Bryllup
  • Minnestund
  • Menyer
    • Grillpanne
    • Koldtbord
    • FINGERMATMENY
    • Lunsjtallerken
    • Tapas
    • Sommerfest
    • 17 Mai
    • Varmmat
    • Dessert
    • Kaker
  • Betingelser
  • Kontakt oss

17. mai

Forslag til 17. mai meny

17. mai er dagen for selskap og kos.

Lillestrøm catering kan hjelpe deg med den gode maten. Her har vi laget noen forslag. Menyene kan endres eller vi kan lage en meny for deg.

Vi har en allsidig meny som kan kombineres.


Ønsker deg en flott 17 mai.
Picture
Picture
Foto: Interflora Norge SA

17 Mai Buffét​​​ ​
- Pillede reker 
   Serveres med: sitron, majones, løk, paprika og dill
- Roastbiff
   Serveres med: potetsalat, remulade, rødløk, tomat og
   sylteagurk

- Røkelaks
   Serveres med: eggerøre og dill
- Ostefat 
   Brie, Blå Castello og Ridderost,
   Serveres med:aprikos, valnøttkompott og druer
- Amerikansk skinke
   Serveres med: Waldorfsalat, druer og paprika
- Pesto pastasalat 
   Serveres med: cherrytomater, babyspinat og
   cashewnøtter


Pris pr. pers 395,-
Minimum 6 pers
Picture
Picture
Picture
Bilde er lånt av Matprat.no

Stor tapas (forslag 1)
Kalde retter
- Hvitløk og chilli scampi 
- Spansk omelett (Tortilla) 
- Speket chorizo pølse
- Wrap med pulled svinenakke og kimchi 
- Helstekt oksefilèt toppet med frisk urteolje 
- Tomat,rødløk og mozzarella-salat med basilikum 
- Ovnsbakte kylling klubber
- Marinerte oliven og ostefylt peppers 
- Tre dipper: Aioli, pesto og salsa
- Focaccia 
Lune retter
- Spanske kjøttboller i salsa 
- Tapas ostepølser 
- Ovnsbakt småpoteter 
- Laksebiter med estragonkrem 
- Kylling tapasboller i chunkie salsa 

Pris pr. pers 457,-
Minimum 6 pers
Picture
Picture

Husets koldtbord
- Pillede reker med majones og sitron
- Røkt laks med kremet eggerøre
- Hjemmelaget roastbiff med rødløk og       dansk remulade
- Brie med valnøtt og aprikos reduksjon
- Husets potetsalat
- Pesto og pastasalat
- Pannestekte karbonader med stekt løk
- Ovnsbakte kylling klubber
- Assortert brød med smør

Pris pr. pers 375,-
Minimum 6 pers

​Det er mulig å bytte ut retter i våres koldtbord . Ta kontakt med oss, så finner vi en meny du ønsker. 

PS!
​En endring av menyen, kan medføre en kostnadsendring.
Picture
​Kjøkkensjefens koldtbord
- Chili og hvitløksmarinerte scampi
- Ovnsbakt laksefilet med estragonkrem
- Røkt laks med kremet eggerøre
- Satay marinert kyllingfilet
- Helstekt oksefilet med rødløk og dansk     remulade
- Marinert svinenakke, med colslow
- Pesto og pastasalat
- Fetaost salat (Gresk salat)
- Spekefat
- Aiolipotet
- Brie og chevre med valnøtt/aprikos           reduksjon
- Pannestekte karbonader med stekt løk     og ovnsbakte poteter
- Ovnsbakte kylling klubber
- Assortert brød med smør
- Rømmedressing
​
Pris pr. pers 451,-
Minimum 6 pers.


​Deserter er noe alle liker og har ekstra god plass til.

Gode flotte desserter dere kan runde av et vellykket måltid med. Kontakt oss så finner vi den rette for deg.
​Avbestillingsfrist og betingelser se her: 
lillestromcatering.no/betingelser.html
Site powered by Weebly. Managed by SYSE AS
  • Hjem
  • julemeny
  • Bryllup
  • Minnestund
  • Menyer
    • Grillpanne
    • Koldtbord
    • FINGERMATMENY
    • Lunsjtallerken
    • Tapas
    • Sommerfest
    • 17 Mai
    • Varmmat
    • Dessert
    • Kaker
  • Betingelser
  • Kontakt oss