17 Mai Buffét
- Pillede reker
Serveres med: sitron, majones, løk, paprika og dill - Roastbiff Serveres med: potetsalat, remulade, rødløk, tomat og sylteagurk - Røkelaks Serveres med: eggerøre og dill - Ostefat Brie, Blå Castello og Ridderost, Serveres med:aprikos, valnøttkompott og druer - Amerikansk skinke Serveres med: Waldorfsalat, druer og paprika - Pesto pastasalat Serveres med: cherrytomater, babyspinat og cashewnøtter Pris pr. pers 395,- Minimum 6 pers |
Stor tapas (forslag 1)
Kalde retter
- Hvitløk og chilli scampi
- Spansk omelett (Tortilla) - Speket chorizo pølse - Wrap med pulled svinenakke og kimchi - Helstekt oksefilèt toppet med frisk urteolje - Tomat,rødløk og mozzarella-salat med basilikum - Ovnsbakte kylling klubber - Marinerte oliven og ostefylt peppers - Tre dipper: Aioli, pesto og salsa - Focaccia Lune retter
- Spanske kjøttboller i salsa
- Tapas ostepølser - Ovnsbakt småpoteter - Laksebiter med estragonkrem - Kylling tapasboller i chunkie salsa Pris pr. pers 457,- Minimum 6 pers |
Husets koldtbord
- Pillede reker med majones og sitron
- Røkt laks med kremet eggerøre - Hjemmelaget roastbiff med rødløk og dansk remulade - Brie med valnøtt og aprikos reduksjon - Husets potetsalat - Pesto og pastasalat - Pannestekte karbonader med stekt løk - Ovnsbakte kylling klubber - Assortert brød med smør Pris pr. pers 375,- Minimum 6 pers Det er mulig å bytte ut retter i våres koldtbord . Ta kontakt med oss, så finner vi en meny du ønsker. PS! En endring av menyen, kan medføre en kostnadsendring. |
Kjøkkensjefens koldtbord
- Chili og hvitløksmarinerte scampi
- Ovnsbakt laksefilet med estragonkrem - Røkt laks med kremet eggerøre - Satay marinert kyllingfilet - Helstekt oksefilet med rødløk og dansk remulade - Marinert svinenakke, med colslow - Pesto og pastasalat - Fetaost salat (Gresk salat) - Spekefat - Aiolipotet - Brie og chevre med valnøtt/aprikos reduksjon - Pannestekte karbonader med stekt løk og ovnsbakte poteter - Ovnsbakte kylling klubber - Assortert brød med smør - Rømmedressing Pris pr. pers 451,- Minimum 6 pers. |